ALECTO TIBYDER OGSÅ KARRIERERÅDGIVNING OG ARRANGEMENTER FOR ERHVERVSAKTIVE

Få kvalificeret rådgivning af en af Alecto's karriererådgivere. Vores karriererådgivere erkan hjælpe dig med hurtig feedback på CV og ansøgning. Vi kan også hjælpe dig med personlig rådgivning, coaching, jobsamtaletræning, indsigt i rekrutteringsprocesser og personaleudvælgelse. Karriererådgiverne kan også hjælpe med spørgsmål om job i udlandet, kurser for ledige, særlige forhold for dimittender og seniorer, freelance-arbejde, selvstændig virksomhed m.v.

RÅDGIVNINGSTILBUD & MULIGHEDER HOS ALECTO

 1. FACE-TO-FACE RÅDGIVNING / PERSONLIG SPARRING - Ønsker du at møde karriererådgiveren face-to-face, kan du kontakte Alecto på telefon 70 11 7012 eller på mail mail@alecto.dk. Vi holder løbende rådgivninger i: København og i Aarhus.
 2. DISTANCE RÅDGIVNING / PERSONLIG SPARRING - Har du langt til en karriererådgiver? Så kan vi tage rådgivningen over telefon eller Skype. Kontakt Alecto på telefon 70 11 7012 eller på mail mail@alecto.dk. Sender du en mail, skriv venligst "Rådgivning Telefon" eller "Rådgivning Skype" i emnefeltet. Og husk at oplyse dit telefon nr./Skype-navn.
 3. GÅ-HJEM-MØDER / INSPIRATIONSOPLÆG - Hos Alecto afholder vi løbende en række karriererelevante oplæg med højt fagligt niveau.

OVERSIGT OVER GÅ-HJEM-MØDER OG INSPIRATIONSOPLÆG

Uanset om du er på jagt efter inspiration til jobsøgning, karriereskift eller inspiration, har Alecto arrangementer, der passer dig, hvor du kan blive inspireret, udfordret og møde nye mennesker som deler dine interesser. Se vores løbende arrangementer herunder. Alle oplæg koster 450 kr. at deltage på, med mulighed for 35% rabat ved køb af "klippekort" til 5 eller 10 arrangementer.

2 TIMERS INTENSIVE OPLÆG OM JOBSØGNING, NETVÆRK OG KARRIERE

 • CV - Få basis i orden, og få styr på de vigtigste principper dit CV skal opfylde ift. indhold og opsætning og lær hvordan tilpasser dit CV til en bestemt jobprofil.
 • OPFORDREDE ANSØGNINGER - Få genopfrisket metodikken. Få konkrete metoder til at øge din samtale-rate.
 • FIND VIRKSOMHEDER - Hvordan finder man relevante virksomheder at søge hos? Få konkrete metoder til din jagt på virksomheder og udvidelse af dit nuværende søgefelt, der sætter dig i stand til at kortlægge de virksomheder, der matcher din faglighed og uddannelse.
 • UOPFORDREDE HENVENDELSER - Hvordan skriver man seriøse uopfordrede ansøgninger? Få konkret input til indhold, opsætning og præsentation.
 • NETVÆRKSARBEJDE - Hvad kan du bruge netværk til? Og hvordan kommer man i gang med at netværke,hensynsfuldt? Hvordan, om hvad og overfor hvem.
 • LINKEDIN - Lær at bruge LinkedIn bruges aktivt i din jobsøgning og få inspiration og konkrete tip til at forbedre din LinkedIn profil.
 • JOBSAMTALEN - Få konkret instruktion i hvordan du forbereder dig optimalt - og få samtidig svar på de spørgsmål du er nervøs for at få til jobsamtalen.
 • STRUKTUR OG BALANCE - Få værktøjer til at skabe struktur og overskud i din hverdag, i perioder med belastning, så du beskytter dit energi niveau momentum.
 • TANKER OM KARRIERESKIFT - Hvis du går i tanker om karriere- eller sporskift mht. til job, tilbyder Alecto oplæg i Karriereafklaring, hvor du går en række simple, men effektive værktøjer til at få afklaret, dels hvad du trives med, hvad du i virkeligheden brænder for at arbejde med, og hvordan du konkret kan bruge dette - enten til en kommende MUS samtale eller til at udsøge nye typer af job og virksomheder, der vil give dig en større arbejdsglæde.

2 TIMERS INSPIRATIONSOPLÆG OMPROJEKTMAGERI OG OPSTART AF SELVSTÆNDIG VIRKSOMHED

 • PROJEKTMAGERI - Skab dit eget job via som projekt, via fundraising – Dette handler ikke om projektteori og projektstyring – det findes der et utal af bøger omkring. Dette oplæg er for ildsjæle, som har en ide, de gerne vil føre ud i livet. Kurt vil give et indblik i hvordan han har arbejdet med projekter igennem mange år. Oplægget fokuserer på, hvordan man i praksis kommer videre med den gode ide, og få handlet på den. Mange udvikler på en ide i det uendelige i stedet for at få prøvet ideen af i et tidligt stadium, og det går ikke. Kom og bliv klogere på, hvordan du kan skabe dit eget job som projektmager.
 • TÆNKETANK, IDE OG PROJEKTUDVIKLING - Tænketank, ide og projektudvikling. Udvikling af handlingsplaner baseret på de ideer, der blev udklækket på Projektmageri-oplægget.
 • OVERVEJER DU AT STARTE SELVSTÆNDIGT? - Kom og få præsenteret de 2 allervigtigste værktøjer der vil vise om din forretningside er klar til at blive søsat.

AKTUELLE GÆSTESPEAKERE

 • HVAD SKAL DER TIL FOR AT FÅ INTERNATIONALT JOB? - v/ Torben Henriksen. Baseret på hans egen karriere, og ikke mindst den viden han har tilegnet sig, som mentor for studerende, vil Torben tage dig på en tur til den international job-scene. Du vil blive udfordret og – forhåbentlig – vil du gå derfra med en værktøjskasse, et mål og en plan, som du kan rykke videre på. Torben Henriksen har mere end 30 års international erfaring og har arbejdet og boet I Japan og Australien. Han startede som studerende I Tokyo, og arbejdede sig hele vejen til at blive CEO i flere internationale virksomheder i Japan.
 • FÅ STYR PÅ DINE KOMPETENCER - v/ underviser Anne Bjerre. Workshoppen henvender sig primært til dig der er nyuddannet og, som synes det er svært at få øje på dine kompetencer. Når man ikke har så meget erhvervserfaring med i bagagen, kan det være svært at vide, hvad man mere præcist kan bidrage med på en kommende arbejdsplads. Formålet er derfor, at finde de gode eksempler frem og få sat ord og begreber på det vi normalt "bare gør". For uanset om det tager afsæt i et gruppearbejde på studiet, et praktikforløb eller en samtale med en god ven, har vi alle noget der gør os kompetente.
 • PRÆSENTATION OG PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT - v/ Linda Østergaard. Få kendskab til konkrete teknikker, inspireret af skuespillerfagets værktøjer til at opnå gennemslagskraft i vores kommunikation og præsentation.
Like Alecto on Facebook